At fylde et år ældre

Så kunne jeg ikke slippe længere, for d. 11 September blev det nemlig min tur til at blive et år ældre. Jeg har altid set utrolig meget frem til lige netop denne dag. Den eneste dag ud af 364 andre som jeg kan kalde for min dag.

Det bedste ved at fylde år har altid været, at man hvert år fik en helt særlig gave, nemlig en frihedsnøgle. Kun med denne nøgle kunne man låse op for enten en regel eller en lov, som ikke længere var gældende for en. Hvor fedt var det lige?! Men hva så når alle nøglerne er blevet udleveret? Hvad skal man så gå og glæde sig til? Vil det nogensinde føles spændende når man fylder år?

For mig er det ikke tallet jeg ser frem til længere, men derimod livets oplevelser, man får med sig igennem årene. Det handler ikke længere om hvad man må og ikke må, men om at nyde livet. Derfor ved jeg, at det nok skal blive helt fantastisk at fylde 24, for netop dette år vil jeg få nogle gode oplevelser som jeg ikke havde inden.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *