Den grønne smoothie

Få den bedste start på dagen!

Siden jeg købte min super blender sidste år, har jeg forsøgt at lave mig en sund morgenrutine og starte dagen med en lækker smoothie. Jeg har prøvet rigtige mange forskellige slags, men eftersom det for mig er vigtigt, at det udelukkende er sundhed og masser af næring jeg hælder i mig, så holder jeg nu fast i den gode grønne. Jeg har gennem tiden prøver rigtig mange forskellige variationer, men synes endelig at jeg har fundet frem til min klar favorit. – Stor anbefaling her fra 🙂

Opskrift: (Et stort glas)

  • 3 buketter broccoli
  • En håndfuld spinat eller grønkål (alt efter hvad man har liggende i køleskabet)
  • 1 kiwi eller appelsin
  • Lidt ingefær
  • En halv avocado
  • En banan
  • Saften fra en halv citron
  • Lidt olie (f.eks. hørfrø eller sesamfrø)
  • 2 dl. vand eller plantemælk.

For at mindske så meget arbejde fra morgenstunden, så opdeler jeg altid alle mine grøntsager og frugter til hele ugen i små fryseposer og kommer dem i fryseren. På den måde sikre jeg mig, at jeg altid har tid til hurtigt at lave mig en lækker smoothie.

xx Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *