En lille opdatering

Så blev det endelig Marts! Jeg bliver så glad i låget, hver gang vi kommer en måned tættere på sommer – men hvem gør ikke det? Dagene bliver længere og lyset stråler nu ind i lejligheden, som skaber masser af god energi. Idag har en fotograf været forbi, for at skyde salgsbilleder af lejligheden. Derfor så jeg mig nødsaget til at købe mig fattig i smukke blomster, så her stråler af forår her hjemme. På fredag ligger lejligheden til salg online og så er det bare at vente og se hvad der sker. Det er så småt begyndt at gå op for os, at chancen for at vi kan flytte ind i et nyt hjem inden lille pojkens ankomst, ikke længere ser stor ud. Det sætter mange frustrationer igang. Jeg havde virkelig håbet på, at jeg kunne bruge min barsel på at indrette børneværelse og nussepusse omkring det hele.

Angående graviditeten så er alt forsat som det skal være. Jeg var forbi min jordmoder til en obligatorisk snak idag. Hun er selv gravid og har termin præcis samme dag som jeg (Hvor vildt er det lige?), så det er så rart at hun virkelig forstår mig og ved hvad jeg går igennem. Jeg mærker mere liv end nogensinde før, han er specielt ikke bly for at vise sin interesse for bl.a. musik og realityshows. I takt med at min mave vokser sig større, bliver min garderobe desværre også mindre. Næsten alle mine underdele er lagt på loftet og kun leggings eller oversize bukser med stretch fungere nu. Måske det snart er på tide at købe de obligatoriske Mama jeans fra H&M?

xx Cecilie

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *