En rigtig efterårs dag

Der er ingen tvivl om at de røde og gule farver på træerne, den friske luft og de mange lag af varme klæder, gør efteråret til min absolut favorit sæson. Følelsen af at kulden nærmere sig og man nyder godt at de sidste øjeblikke ude, inden det bliver for koldt.

Dette efterår er for mig noget helt særligt. D. 2 November sidste år, var dagen for min første ankomst til Stockholm. Et tidspunkt hvor man på dansk jord vil mene, at vi befandt os godt inde i det smukke efterår. I Sverige går sæsonerne desværre ikke efter mit ønske, og hösten varer ikke længere end slut September og hele Oktober. Her efter kommer de kolde minus grader efterfulgt at sne.

På trods af at efteråret ikke varer længe end den gør, så er man ikke i tvivl om hvornår den er her. Landet er dækket af så meget natur, så hver eneste gade hjørne bliver farvet op at de fineste rød/orange farver. Der hænger friske æbler på hvert eneste træ i baghaverne, grantræerne har fyldt op med grankogler og små røde uspiselige bær spire frem på alle buske. I vandet ser man de sidste båd entusiaster sejle deres sidste ture, inden båden bliver sat på land og på gaderne dufter der af brændt træ, der kommer fra alle husenes aktive skorstene.

Idag har været en rigtig god søndag. Jeg har fået sovet ud, ryddet op og gjort rent, efterfulgt af en lang gåtur i nabolaget. Vi bor et stykke ude for Stockholm centrum, hvilket har placeret os midt i det hyggeliste villa kvarter og de skønneste natur områder. Det giver os masser af god mulighed, for at bevæge os rundt og nyde godt af omgivelserne.

Idag måtte jeg op på loftet og hente alle mine vinter klæder ned. Så utrolig hyggeligt det er, at sortere sit tøj og fylde sin garderobe med en masse nye ting, som man helt havde glemt man havde. Jeg havde idag klædt mig i min skønne vinter jakke som jeg købte sidste år fra mango. Den passer helt perfekt til en tur i skoven. Mit cashmere halsterklæde er fra COS og det er jeg så utroligt glad for. Jeg har altid haft rigtig svært ved at finde et godt halsterklæde, som både var perfekt i størrelsen og behageligt for huden. Kæmpe anbefaling her fra! Min Sweater er fra Tiger of Sweden og læder bukserne er fra By Malene Birger. Skoene er et par gamle men helt fantastiske Dr. Martens som min mor engang købte til mig da jeg gik i 8 klasse. På trods af at jeg har haft dem på hver eneste sæson, så er de kun blevet finere med årene.

You may also like

1 Comment

  1. Jag älskar hösten! Det betyder mer tid under filten med tända ljus :P. Å ni som har en öppen spis, SÅÅÅÅ avundsjuk <3!HUR FIN höstoutfit var inte det där! Håll hårt i dom där Dr Marten skorna, dom var underbara. Finaste Cecilie, din blogg är så inspirerande <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *