Hvor skal vi bosætte os?

Da jeg træffede beslutningen om at flytte til Stocholm, gik det hele med boligfronten så nemt for sig. Philip var allerede bosat i en rigtig fin 2 værelses lejlighed, i en af Stockholms attraktive områder og da jeg selv kom fra 25 kvm, så så jeg ingen problemer i at flytte ind hos ham. Min holdning har ændret sig markant idag og specielt nu hvor vi venter vores søn til sommer. Vi behøver helt klart mere plads og flere børnevenlige muligheder.

Allerede i Oktober sidste år startede vi med at kigge efter et nyt sted at bo. Vi var meget fokuseret på en 3 værelses lejlighed i samme område hvor vi allerede er bosat. At kunne fortsætte med at bo centralt, have gode transportmuligheder til arbejdet og føle at man har mange muligheder omkrig sig, var noget som vi fortsat lagde utrolig meget vægt på.

Når man både arbejder og tiltrækningen ligger i storbyen, så er det så utroligt svært, at skulle se sig selv “forlade” stockholm og rykke længere ud. Det gik bare op for os begge, at mere plads og et roligere område var mere optimalt for et lille barn. Vi begyndte derfor at undersøge vores muligheder længere ude og blev hurtigt forelsket i tanken om at bosætte sig i en villa. Desværre er priserne i Stockholm ikke helt med i vores drømme, så et rækkehus eller et mindre fritstående hus må vi tage til takke med. Både Philip og jeg er vokset op i hus, så at kunne give vores barn de samme muligheder, er blevet et stort ønske for os.

Så hvor står vi nu? Vi har desværre været så uheldige, at ramme et tidspunkt hvor boligmarkedet næsten står helt stille. Vi har efterhånden været på alle de visninger der var tilgængelige, blot for at se muligheder, potentiale og få en fornemmelse af, hvad det egentlig helt præcist er vi selv leder efter. Tiden begynder at rende fra os og jeg begynder derfor at blive en smule presset. Der er mange ting jeg gerne vil have på plads, før den lille melder sin ankomst.

På trods af alt nervøsiteten, så er det jo utrolig spændende at søge en ny bolig. Man har virkelig mulighed for at drømme, og forestille sig hvordan ens fremtidig boende kan komme til at se ud. Jeg bruger rigtig meget tid på medier som bl.a. Pinterest, hvor jeg har mulighed for at samle god inspiration og danne mig et billede af, hvordan jeg ønsker at visualisere vores fremtidige hjem.

Mit hovede og mine tanker har det med at løbe forvirret rundt og stresse mig lidt for ofte. Derfor er der ikke noget jeg sætter mere præcis på, end rolige og afslappende omgivelser. Et hjem med meget få kontraster for øjnene, natur materialer og enkelthed. Alting skal være struktureret og tingene skal have en plads. Jeg ser så meget frem til at kunne afslutte min graviditet med ro i sjælen, følelsen af en fast og tryg base og vide hvor jeg befinder mig længere frem i fremtiden.

xx Cecilie

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *