Hvornår er tiden inde?

Fra den dag jeg så to streger på min graviditets test, har jeg haft lyst til at gå ind i alle de børnebutikker, jeg kom forbi på min vej. Men hvornår kan man føle sig sikker og er der en speciel uge, hvor man egentlig første rigtigt burde gå i gang med at bruge penge? Jeg synes det har været så utrolig svært at tage stilling til.

Jeg fulgte min mavefornemmelse og efter vores sidste scanning, valgte vi at se alting realistisk og virkelig tro på, at vores søn nok skal klare det. Jeg satte hurtigt igang med at undersøge hver eneste online site der sælger tøj og udstyr til babyer – Den nørdede type, der vil sikre sig at man har undersøgt hele markedet og køber det helt rigtige.

“Lidt men godt” har altid været mit motto, og det bruges også når jeg skal købe ting til mit barn. Jeg går højt op i at købe lækre naturmaterialer, naturlige og ingen kønsbestemte farver, da jeg på den måde sikre mig, at tingene kan vare længere og bruges igen til andre børn.

Det har været svært at finde en hjemmeside eller butik her i Stockholm, der sælger fine træsager i god kvalitet. Det lykkedes mig så i sidste uge at finde frem til et polsk brand kaldt Wooden Story. De sælger de fineste træ legesager både til store og små børn. Selv købte jeg en fin stabler og en lille legebil. Indtil at han er gammel nok, er tanken med legesagerne, at det skal bruges som udsmykning til børneværelset.

Hvis der er interesse for det, så tænker jeg løbende at vise mine køb og tipse om hjemmesider eller butikker som jeg har haft gode erfaringer med 🙂

xx Cecilie

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *