Færdig med soverummet

Det er efterhånden ved at være 8 måneder siden, at jeg pakkede min lejlighed sammen og flyttede mine ting til Stockholm. Selv om at man skulle tro, at meget var hændt efter så mange måneder, så er det stadigvæk kun soverummet vi har formået at blive nogenlunde færdige med.

Det er så meget nemmere at købe ting og indrette boligen, når det kun er ens egen smag og beslutning som man skal tage hensyn til. Philip og jeg er på mange punkter utrolig ens hvad det angår smag, men når det kommer til bolig kan vi have svært ved at blive enige. Jeg hælder mest til det mere minimalistiske, naturlige og moderne hvor han er mere til det royale, farverige og mørke. Det er svært at nå til enighed men ikke umuligt. Vi prøver begge på at gå på kompromis og finde frem til det bedste resultat.

I København boede jeg i en et-værelses lejlighed, og havde derfor ikke så mange møbler at transportere videre til vores fælles hjem. Derfor endte det hurtigt med, at mine ting blev rykket ind i soverummet og Philips forblev i de andre rum. Det må være derfor, at jeg hurtigt følte mig så hjemme i soveværelset og at det blev mit foretrukne sted at opholde mig.

Jeg synes det er vigtigt, at jeg i et soveværelse befinder mig i rolige og minimalistiske omgivelser, der får mig til at afstresse så meget som muligt. Er der rod eller kaos omkring mig, har jeg svært ved at falde til ro og dermed også at falde i søvn.

xx Cecilie

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *