WE’RE HAVING A BABY!

Langt om længe kan jeg få lov til at offentliggøre min graviditet. Det føles som en evighed siden, at testen viste os to tydelige streger og tankerne blev tyvstjålet, af et lille voksende væsen inde i maven. Vi føler os så overlykkelige og taknemmelige for, at vores lille dreng er sund og rask og at vi til sommer kan kalde os for forældre.

Min graviditet har fyldt så utrolig meget for mig. Jeg har som så mange andre, været plaget af slemme symptomer, hvilket har fået mig til at føle mig så ensom og alene. Så at jeg endelig kan råbe højt og fortælle grunden til mit fravær, gør det hele så meget lettere!

Vi var i fredags forbi til vores sidste “obligatoriske” scanning, hvor vi igen fik lov til at kigge ind forbi og hilse på den lille. Det gør os så glad hver eneste gang, vi for lov til at se hvordan han bare fyre den af og både kan lave koldbytter, morgen gymnastik og vinke til os.

Nu ser vi bare frem til at se ham vokse sig stor og stærk, så han en dag kan blive klar til at komme ud og hilse på.

xx Cecilie

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *